torstai 17. tammikuuta 2019

Nilkkasukat

Noniin vihdoin palaan tänne blogin puolelle! Tämä tauko vähän venähti, sillä nyt on ollut tässä vähän kaikenlaista elämässä. Ensinnäkin Teemu kasvaa hurjaa vauhtia, eikä perässä meinaa pysyä. Toiseksi, ajattelin että tekisin muutaman postauksen valmiiksi odottamaan julkaisua, sillä käsityötahtini on nyt selvästi hidastunut ja haluaisin päästä tänne julkaisemaan kuitenkin säännöllisesti. Kolmanneksi, olen nyt yrittänyt tehdä pientä elämäntaparemonttia, joka vie taas oman aikansa elämästäni. Päätinpä siis että höllään vähän julkaisutahtia, mutta pyrin silti julkaisemaan kaksi julkaisua viikossa. :)

Mutta asiaan, näitä sukkia aloin tekemään joululahjaksi, ja yhdet tällaiset samanlaiset menivätkin pukinkonttiin, mutta nämä olivatkin niin kivat neulottavat ja hyvät jalassa että päätinpä tehdä samanlaiset itsellenikin! Tämä ohje menee varmasti talteen.

Malli: Nilkkasukat
Ohje: Life with Mari
Puikot: 3,5mm
Lanka: Novita 7 veljestä


Nyt olisi vielä yhdet sukat puikoilla, jotka ovat olleet tekeillä jo ikuisuuden. Saapas nähdä maltanko tehdä ne loppuun ennen kuin aloitan uuden neuleprojektin. Lankoja kuitenkin löytyisi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti