perjantai 9. marraskuuta 2018

Heijastavat säärystimet

Jokunen aika sitten tulin ostaneeksi kolme kerää Kehrän heijastavaa neulelankaa. Ensin oli tarkoitus neuloa niistä pipoja, mutta sitten hetken pähkäiltyäni innostuinkin tekemään itselleni säärystimiä. Näin pimeänä aikana ovat hyvät esimerkiksi myöhäisillä vaunulenkeillä tai mikseivät missä tahansa, väri on kuitenkin hillitty musta.

Malli & ohje: Itse kehitelty
Puikot: 4mm
Lanka: Kehrä heijastava neulelanka

En halunnut mitään löysän mallisia säärystimiä vaan sellaiset, ikään kuin sukan varret, eli napakat ja ihonmyötäiset. Ohjeita kalastelin vähän vaikka mistä, mutta tarpeeksi napakoita ja yksinkertaisia ei meinannut löytyä mistään. Kirjoneuletta tai palmikoitakaan en halunnut. Niinpä lopulta päätin vähän soveltaa ja tällaiset niistä sitten tuli. Koko säärystin on tehty joustinneuleena samalla silmukkamäärällä.


Kuulin myös puhetta etteivät nämä heijastinlangat mukamas heijasta yhtään, mutta kyllä vaan heijastavat! Näiden lisäksi tulee tietysti käyttää "oikeaakin" heijastinta, mutta näkyypähän edes vähän paremmin pimeässä. Lankaa jäi vielä yksi musta 100g kerä, pitää miettiä mitä siitä sitten tekisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti