torstai 15. marraskuuta 2018

Kutsukortit 1v synttäreille

Nyt on sitten tämäkin projekti valmis. Muutama päivä näihin vierähti, mutta tein näitä vain välillä kun kerkesin, niin olisiko näihin mennyt kaikenkaikkiaan noin 3h jos suunnittelutyötä ei lasketa.


Olen ollut hirmu innoissani siitä kun pääsen järjestämään Teemulle kaikenlaisia teemasynttäreitä, joita itse en koskaan pienempänä saanut. Tässä jokin aika sitten katsottiin yhdessä (minä katsoin ja Teemu ihmetteli vieressä) uusimman My Little Pony:n kaikki kaudet Netflixistä ja tykästyttiin kyllä siihen niin kovasti, että päätettiin järjestää Teemun ensimmäiset synttärit juurikin sillä teemalla.
Ideoita olen katsellut Pinterestistä ja sieltä löytyy kyllä koristeita ja tarjoiluehdotuksia joka lähtöön! Kaikkea kivaa löytyy kyllä enemmän kuin varmasti ehditään toteuttamaan, etenkään joulukiireiden keskellä, mutta pakko se on yrittää kaikki ehtiä järjestämään.


Mutta sitten näihin kortteihin. Etsin siis Pinterestistä My Little Pony -aiheisia värityskuvia, jotka piirsin valkoiselle paperille, jotka teippasin valkoisille korttipohjille. Kirjoitin paperille kutsut, ja teippasin ne korttien toisille puolille. Kiinnitin myös pienet satiinirusetit korttien etupuolille tuomaan hieman väriä. Ensiksi oli tarkoitus värittää kuvat mutta mielestäni niistä tuli ihan kivat näin. Kortteja tein vain nämä kahdeksan, mutta muutamat vieraat saavat kutsun tekstiviestitse. Nyt vain sitten ahkeroimaan ja jännittämään, kerkeänkö saada kaiken tehtyä ennen jouluhulinoita.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti